Wednesday 16 October 2013

Εργαζόμενοι στα εργοστάσια φωτοβολταϊκών: Μη μας στέλνετε στην ανεργία

Δραματική επιστολή αναφορικά με το ξεμπλοκάρισμα των φ/β επενδύσεων fast track απέστειλαν προς τους έλληνες υπουργούς και βουλευτές οι εκπρόσωποι των τριών σωματείων εργοστασίων φωτοβολταϊκών ΒΙΠΕ Πατρών.

«Από στιγμή σε στιγμή εμείς και οι οικογένειές μας θα βρεθούμε στο δρόμο και αυτό που ζητάμε δεν είναι τίποτα άλλο παρά να ξεμπλοκαριστούν οι επενδύσεις σε Φ/Β πάρκα που θα δώσουν δουλειά στα εργοστάσια», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην επιστολή η οποία φέρει τον τίτλο «Μην μας στέλνετε και εμάς στην ανεργία Κυρίες και Κύριοι Υπουργοί και Βουλευτές».
Όπως εξηγούν οι εκπρόσωποι των Σωματείων, το μπλοκάρισμα των εν λόγω επενδύσεων fast track, σε συνδυασμό με τις πρόσφατες υπουργικές αποφάσεις έχουν δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα τα οποία εμποδίζουν την έναρξη των έργων.
Σε αυτό το πλαίσιο, οι εκπρόσωποι των Σωματείων ζητούν από τους βουλευτές να στηρίξουν τη σχετική τροπολογία που θα ξεπαγώσει τις εν λόγω επενδύσεις. «Ζητούμε να στηρίξετε το δικαίωμά μας για δουλειά και να μην μας στείλετε στην ανεργία κοντά σε τόσους άλλους που έχασαν τη δουλειά τους», τονίζεται στην ανακοίνωση. 

http://www.energypress.gr/news/Ergazomenoi-sta-ergostasia-fwtoboltaikwn:-Mh-mas-stelnete-sthn-anergia

No comments: