Monday 31 December 2012

Σχετικά με τα τζάκια τις εντολές του ΥΠΕΚΑ για απαγόρευση κτλ



Λόγω της μεγάλης αύξησης του ΕΦΚ στο πετρέλαιο θέρμανσης ο κόσμος στράφηκε προς άλλες πηγές θέρμανσης και εγκατέλειψε το πετρέλαιο θέρμανσης. Έτσι λοιπόν αρκετές οικίες που διαθέτουν τζάκια και τα οποία δεν χρησιμοποιούνταν παλαιότερα, χρησιμοποιήθηκαν φέτος.
Ο κόσμος αναγκάζεται να αγοράζει καυσόξυλα ή να μαζεύει ξύλα από όπου βρει ή ακόμα και ξύλα από παλιά έπιπλα τα οποία έχουν υποστεί κατεργασίες και βαφές με χρωστικές και διάφορες άλλες πετροχημικές ενώσεις

Τώρα έρχεται το ΥΠΕΚΑ να πει τι; Δεν ενδιαφέρει τον κόσμο τι γίνεται στην ατμόσφαιρα και πόσα ppm είναι οι συγκεντρώσεις. Αυτό που ενδιαφέρει τον κόσμο είναι να μπορεί να ζεσταθεί στο σπίτι του έστω με ημίμετρα.

Την δεκαετία του 80 που υπήρχε το γνωστό νέφος στην Αθήνα, το κράτος απαγόρευσε την χρήση μαζούτ ώστε να μειωθεί το νέφος. Τώρα βγήκανε ανακοινώσεις του ΥΠΕΚΑ στην δημοσιότητα από διάφορες ιστοσελίδες που λένε να κλείσουμε τα τζάκια προσοχή στα τζάκια κτλ.

Πάρτε όσες απαγορεύσεις θέλετε, τα τζάκια δεν θα σταματήσουν να λειτουργούν. Ας μειώσει το κράτος τον ειδικό φόρο κατανάλωσης στο πετρέλαιο για να μπορέσει να αγοράσει ο κόσμος. Δεν ενδιαφέρει τον κόσμο αν αυτό αποτελεί μνημονιακή υποχρέωση και αν θα ληφθούν νέα μέτρα από αλλού.

Φέτος όλη η βουλή πρέπει να θαφτεί στην τέφρα και τα μικροσωματίδια μέχρι να αποσυρθούν τα φορολογικά μέτρα.

No comments: